Fiori și frică: Top 10 filme horror pe Netflix din 2024

Anul 2024 aduce o nouă serie de filme de groază pe platforma Netflix, pregătite să îți provoace fiori și să îți accelereze pulsul. De la povestiri clasice de groază până la thrillere psihologice și filme cu elemente supranaturale, iată o listă cu cele mai înfricoșătoare filme horror pe care le poți viziona pe Netflix în acest an.

1. „The Haunting of Hill House” (Serial)

Adaptare a romanului clasic al lui Shirley Jackson, acest serial urmărește povestea unei familii care locuiește într-o casă bântuită. Cu o atmosferă tensionată și momente de groază autentică, „The Haunting of Hill House” este perfect pentru fanii de horror psihologic.

2. „A Quiet Place Part II” (Film)

Continuarea succesului din 2018, „A Quiet Place Part II” aduce din nou pe ecran lupta unei familii pentru supraviețuire într-o lume în care creaturi letale vânează pe baza sunetelor. Cu suspansul la cote maxime și momente tensionate, acest film este garantat să te țină lipit de ecran.

3. „The Conjuring: The Devil Made Me Do It” (Film)

A treia parte a francizei „The Conjuring” explorează unul dintre cele mai cunoscute cazuri de posesie demonică din istoria Statelor Unite. Cu investigații paranormale și scene de groază întunecate, acest film va satisface fanii seriei și va ține spectatorii cu sufletul la gură.

4. „Midnight Mass” (Serial)

De la creatorul lui „The Haunting of Hill House”, „Midnight Mass” este un serial care urmărește evenimentele stranii care au loc într-o mică comunitate insulară după sosirea unui preot misterios. Cu elemente de misticism și tensiune crescândă, acest serial este o călătorie înfricoșătoare în lumea supernaturală.

5. „Fear Street” (Trilogie)

Bazată pe seria de cărți pentru adolescenți a lui R.L. Stine, „Fear Street” este o trilogie de filme care explorează povești de groază din diferite epoci. De la anii ’90 până la secolul al XVII-lea, aceste filme oferă o varietate de atmosfere și intrigi înfricoșătoare.

6. „No One Gets Out Alive” (Film)

Un thriller psihologic intens, „No One Gets Out Alive” urmărește povestea unei tinere care se mută într-un internat izolat și descoperă că există forțe întunecate la lucru acolo. Cu o atmosferă opresivă și momente de groază viscerală, acest film te va ține cu sufletul la gură.

7. „Brand New Cherry Flavor” (Serial)

O poveste întunecată despre vrăjitorie și răzbunare în lumea filmului din anii ’90, „Brand New Cherry Flavor” este un serial care va încânta fanii de horror supranatural. Cu o intrigă captivantă și imagini șocante, acest serial este perfect pentru cei care caută ceva diferit în genul horror.

8. „There’s Someone Inside Your House” (Film)

Bazat pe romanul lui Stephanie Perkins, acest film urmărește un grup de adolescenți care sunt țintele unui ucigaș misterios care dezvăluie secretele întunecate ale comunității lor. Cu scene de groază tensionate și o atmosferă înfricoșătoare, acest film este un must-watch pentru fanii de thriller psihologic.

9. „Night Teeth” (Film)

Un film care îmbină elemente de thriller și horror, „Night Teeth” urmărește povestea unui șofer de Uber care se trezește implicat în lumea periculoasă a vampirilor din Los Angeles. Cu acțiune rapidă și momente înfricoșătoare, acest film te va ține lipit de ecran până la final.

10. „Archive 81” (Serial)

Bazat pe podcastul popular cu același nume, „Archive 81” urmărește un arhivar care investighează evenimente supranaturale la cererea unui client misterios. Cu o poveste complexă și elemente de groază cosmică, acest serial este perfect pentru fanii de horror în căutare de ceva nou și inovator.

Indiferent de preferințele tale în materie de filme de groază, oferta de pe Netflix în 2024 este bogată și variată. De la povești clasice de groază până la thrillere moderne și seriale îndrăznețe, există ceva pentru fiecare fan al genului. Așadar, pregătește-ți popcorn-ul, închide luminile și pregătește-te pentru o experiență înfricoșătoare în fața ecranului!

About the Author: Admin

You May Also Like